Forslag 3
Delemad serveres på fade og portionsanrettet ved bordet.
Der er friskbagt brød og smør til under hele middagen.
Snacks
Rodfrugtchips m/tatarsauce
Olivenmix m/ oliven, hvidløgsfed, cornichons og perleløg
Forret
Hvidløgsmarinerede tigerrejer m/grøn pesto og grønt
Blinis m/ stenbiderrogn, rødløg, creme fraiche og purløg
Ristet brød m/ ricottacreme, pinjakerner og syltet tomat
Mellemret
Sellericarpaccio m/ boghvede, brøndkarse og syltede svampe
Agurkecreme m/ mynte og peanuts
Hovedret
Bagt kylling i lufttørret skinke m/ asparges, feta og ristede græskarkerner
Rødbedetatar m/ rødbede, skalotteløg, kapers og karse
Lynstegte aspargesbroccoli m/ parmesan og mandler
Dessert
Kraftig chokoladebrownie m/ saltkaramelmousse, bærsauce, solbær is
Alle drikkevarer er ud fra forbrug
Pris pr. kuvert kr. 669,-
Gældende ved minimum 35 gæster
(Børn under 12 år kr. 399,- / Børn under 2 år ub)