Forslag 1
Kold tapas serveres fra buffetbord:
Blinis m/ laksetartar, purløg og løg
Hvidløgsmarinerede tigerrejer m/grøn pesto og grønt
Rejecocktails m/håndpillet rejer, citron, urtedressing og grønt
Mandelrøget laks m/ asparges og syltede urter
Tortilla m/ostecreme, kylling og grønt
Røget svinemørbrad m/syltede løg og grønt
Røget dyrekølle m/ appelsin og tomat
Soyamarineret kyllingespyd m/sæsonens salat
3 slags spansk pålæg m/grønt
Dadler i svøb m/bacon
2 slags unika oste m/ druer og oliven
- Hertil tzaziki, chilidressing, hvidløgsmayo, urtedressing, pesto, hjemmebagt brød, ristet rugbrød, smør og kryddersmør
Desserten serveres fra buffetbord:
Islagkagebord m/ 3 slags hjemmelavet islagkage,
saucer, drys og frisk frugt
Alle drikkevarer ud fra forbrug
Pris pr. Kuvert kr. 579,-
Gældende ved minimum 25 gæster
(Børn under 12 år kr. 349,-)